Terug naar blog

Tips voor het geven van een blowjob

Door:
Patricia
Geplaatst:
04-03-2019
site.commets:
0

Zo geef je een blowjob

Veel vrouwen hebben er eigenlijk gewoon een hekel aan. Het geven van blowjobs is niet hun favoriete bezigheid en daarmee is de orale seks misschien ook een stuk minder fijn. Het is niet fijn als je een vrouw pushed maar tegelijkertijd kan jij niet genieten. Voor beide partijen vervelende situaties dus!

Iets wat je wel makkelijk uit de weg kan gaan. Niet alle vrouwen hebben er een hekel aan, er zijn ook een hoop vrouwen die vinden het heerlijk om mannen te pijpen. Echter is de techniek bij elke vrouw verschillend en kan behoorlijk uitmaken of een man geniet of niet.

In dit artikel leer je hoe je op de beste manier een man kan pijpen. Iets wat voor vrouwen natuurlijk een super compliment is als je te horen krijgt dat je het goed doet en voor mannen intens genot. Hieronder vind je 6 tips die jou en je partner op weg kunnen helpen om het pijpen te verbeteren.

Iets waar je natuurlijk samen aan kan werken maar ook samen voor open moet staan. Zodra er één van jullie weigert, wordt het lastig!

Bouw het rustig op

Het is misschien raar om te zeggen, maar ook hier is het belangrijk dat je het pijpen rustig opbouwt. Ga niet meteen op zijn penis af, maar bouw het rustig op. Begin hem een beetje te zoenen en werk je weg vervolgens heel langzaam naar beneden.

Je zal zien dat hij hier intens opgewonden van raakt en misschien ook wel nog meer zal gaan genieten tijdens jouw pijpsessie. Als je je weg richting zijn penis vervolgt is het leuk om op zijn buik een beetje rond zijn navel te zoenen.

Onthou dat de navel ook bij mannen een erogene zone kan zijn, dit stimuleert dus genotsprikkels! Als je eenmaal bij zijn stevige staaf bent gearriveerd is het de bedoeling dat je hem niet gelijk in je mond neemt. Maar speelt er een beetje mee, kus zijn schacht, zijn ballen en beweeg een beetje met je handen over zijn lichaam.

Vervolgens begin je met je mond langzaam naar zijn eikel te werken. Eenmaal gearriveerd kan je lekker je gang gaan en hem heerlijk verwennen met die grote natte lippen van je.

Een goede afwisseling is het halve werk

Veel mannen vinden het op een gegeven moment irritant als je elke keer het zelfde doet. Sterker nog, het is juist helemaal niet leuk als je elke keer hetzelfde doet. Variatie met pijpen is daarom ook erg belangrijk. Zo kan je er nog meer uithalen, letterlijk en figuurlijk. Misschien kan je een keer proberen om zijn penis tijdens het pijpen stevig of juist zachtjes vast te houden. Likken en zuigen wordt op een gegeven moment saai dus gebruik je handen! Je hebt ze tenslotte niet voor niets. Naast het likken is af en toe een harde zuig aan zijn eikel ook niet verkeerd.

Daarnaast kan je ook nog een beetje kinky zijn d.m.v zijn penis zo ver mogelijk in je mond te nemen. Zodra je gaat kokhalzen weet je dat je niet verder kan, maar dit geeft hem wel het gevoel dat je er alles aan doet om het voor hem zo intens mogelijk te maken.

Daarnaast geef je ook een teken af dat je het echt prettig vind om te doen. Er zijn zoveel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan het likken van zijn ballen, waar je vervolgens jouw weg omhoog vervolgd, over de schacht richting de eikel. Er zijn talloze manieren om het pijpen zo geil en opwindend mogelijk te maken.

Let wel goed op de lichaamstaal van hem, hij zal al snel laten merken of die iets lekker vind of niet.

Ook zijn ballen spelen een belangrijke rol

De scrotum van een man is net zo gevoelig als de schacht van de penis. Belangrijk dat je daar ook af en toe je best voor doet! Maar heel veel vrouwen hebben het besef niet dat dit zo'n lekker gevoel kan geven als je de ballen stimuleert tijdens het pijpen.

Denk dus bijvoorbeeld aan een zachte en tedere massage. Misschien af en toe er aan trekken, maar zeker niet te ruig. Onthou dat dit ook echt een belangrijk en zeer gevoelig deel is van het mannelijke lichaam.

Als je echt je best wil doen en hem laten zien wat je kan, dan is het voor hem heerlijk als je zijn ballen in je mond neemt. Voor veel vrouwen misschien nog iets te hoog gegrepen, maar een paar onschuldige likjes kunnen zeker geen kwaad.

Zuigen is bij veel mannen wel het favorietje, maar likken kan natuurlijk ook. Het mooiste is dat je dat tegelijk doet als je zijn penis aftrekt. Dus neem één of twee ballen in je mond, zuig hier zachtjes aan en verwen zijn penis vervolgens met je hand!

Weet welke plekjes je moet stimuleren

Er zijn talloze erogene zones rondom en bij de penis. Ook hier kun je je slag slaan om een pijpbeurt veel intenser voor hem te maken. Hieronder een klein overzicht van de gevoelige plekjes waarbij jij hem helemaal gek kan maken:

  • Zijn toompje! Het stukje huid wat de voorhuid met de eikel verbind. Heerlijk voor hem als je hier met je tong overheen glijdt. Op en neer, gentle, zacht en uiteraard, met beleid.
  • De onderkant van zijn eikel is ook echt een hele gevoelige plek. Eigenlijk onder het afdakje waar de eikel afloopt. Dit noemen ze ook wel de corona. Als je zijn voorhuid genoeg naar beneden trekt, wat eigenlijk in de meeste gevallen al automatisch gebeurd tijdens een erectie, kan je met je tong de corona stimuleren.
  • Niet te vergeten het plekje van de anus richting de ballen, of te wel, de perineum! Wanneer jij het gevoel hebt dat hij dit lekker vind om gestimuleerd te hebben, kan je best met je vingers hier zachtjes overheen wrijven tijdens een goede pijpbeurt. Alle beetjes helpen om hem tot een super intens orgasme te laten komen.

Oog conctact

Dit is wel het meest geile van een pijpbeurt. Als je hem aankijkt tijdens het pijpen dan is het een teken van genot. Je hoeft natuurlijk niet te staren, maar af en toe kijken doet wonderen.

Zo geniet hij niet alleen van het beeld dat jij zijn penis in zijn mond heeft, maar jij kan dan ook poolshoogte nemen hoe jij reageert op jouw pijpsessie. Je merkt al snel genoeg of hij iets lekker vind of niet.

De geluiden die hij er bij maakt zijn niet fake, dus hoor je hem kreunen, dan zal je vast goed werk leveren! Het is gewoon een goed teken als hij zwaar ademt en af en toe zachtjes kreunt. Sommige mannen kunnen ook overdreven kreunen, maar dit leidt je alleen maar af.

Dus merk je dat hij af en toe kreunt, kijk hem dan aan, dan wordt het nog leuker voor hem!

Dont's

Uiteraard zijn er ook heel erg veel dingen die je juist niet moet doen. Er zijn dus wel degelijk dingen om rekening mee te houden. Hieronder een kleine opsomming van de belangrijkste dingen:

  • Vermijd het contact met je tanden - voor mannen is dit totaal geen lekker gevoel als er tanden over de penis schaven. Dit kan je dus beter niet doen!
  • Te hard aan zijn penis zuigen - het is natuurlijk niet de bedoeling dat je bloeduitstortingen in zijn penis zuigt, dus te hard zuigen kan ook averechts werken, zeker omdat de eikel net zo gevoelig is als een clitoris.
  • Een droge mond hebben - Mannen willen namelijk het gevoel hebben dat hun penis in de vagina verdwijnt. Een droge mond is daar natuurlijk niet voor geschikt. Zorg er daarom voor dat je mond vochtig, warm en voorbereid is. Door een droge mond ontstaat er geen fijne wrijving, dat wil je natuurlijk niet hebben!
  • Als een beest te keer gaan - Natuurlijk mag je zijn penis stevig beet pakken, maar doe het nog steeds wel met beleid. Wanneer jij heb te hard vastpakt, of te hard trekt zal dat zeker niet lekker aanvoelen. Je wil natuurlijk niet dat hij je stopt tijdens een pijpbeurt. Een aardige domper voor je zelfvertrouwen!

Conclusie

Als jij dit artikel goed hebt doorgenomen en je leest de tips nog een keer na, kunnen wij je garanderen dat de pijpbeurten die je in de toekomst zal gaan geven, een stuk fijner aanvoelen bij hem. Tenslotte draait het allemaal om het stimuleren van de penis op een juiste manier.

Dit vergt wat oefening, maar oefening baart kunst. Hij zal het ook helemaal niet erg vinden als jij geen professional bent in het pijpen, zolang je het maar oefent. Orale seks is voor beide partijen erg belangrijk, daarom ook zeker aan te raden om bij elke seksbeurt toe te passen.

Maak er een gewoonte van, je ziet dat het dan op een gegeven moment allemaal vanzelf gaat. Als je dat punt hebt bereikt, dan is het tijd om andere zaken aan te pakken, zoals de variatie van de seks zelf! Heel erg veel plezier en wij hopen natuurlijk op absolute tevredenheid van je partner.

0 Reacties

Laat een reactie achter